+32 465 02 17 12

Varia

begint bij €2000

Natuurlijk verlangt iedereen naar een moment van ontspanning en rust. Wat is er nu beter dan ontspannen in een heerlijke sauna na een drukke dag of om jezelf te verwennen tijdens een weekendje weg? Bij ons magazijn hebben we een ruim aanbod aan sauna’s die perfect aansluiten bij jouw wensen. Hieronder lees je alles wat je moet weten om de juiste keuze te maken.

Allereerst bieden onze sauna’s een unieke en pure wellnesservaring. Door de warmte van de sauna ontspannen je spieren, verbetert de bloedcirculatie en wordt je lichaam gereinigd. Je voelt je als herboren na een sessie in de sauna en de voordelen voor je gezondheid zijn enorm.

Daarnaast zijn onze sauna’s van hoge kwaliteit en bieden ze een duurzame en energiezuinige oplossing voor thuis. Je hoeft geen rekening te houden met dure spa-abonnementen en je kunt op elk moment van de dag gebruik maken van je eigen sauna. Onze sauna’s zijn makkelijk te installeren en hebben een lage onderhoudskost.

Een ander voordeel van onze sauna’s is dat ze in verschillende maten en vormen beschikbaar zijn. Zo hebben we voor ieder wat wils en kun je ook rekening houden met de beschikbare ruimte in je woning. Onze sauna’s zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals hout en glas, zodat je de sauna kan kiezen die het beste past bij de stijl van je woning.

Maar ook de technologie van onze sauna’s is top of the line. Zo hebben veel van onze sauna’s innovatieve systemen voor geur- en lichttherapie, zodat je extra kunt genieten van je sauna-ervaring. Daarnaast beschikken onze sauna’s over verschillende temperatuur- en tijdsinstellingen, zodat je altijd de perfecte sauna-sessie kunt samenstellen.

Ten slotte bieden wij een uitstekende service en ondersteuning bij de aankoop en installatie van je sauna. We helpen je graag met het vinden van de perfecte sauna en geven je advies over de installatie en onderhoud. Daarnaast hebben we regelmatig aanbiedingen en kortingen, dus houd onze website en sociale media kanalen in de gaten.

Wil je zelf de voordelen van een sauna ervaren en genieten van een moment van rust en ontspanning in je eigen huis? Kom dan zeker eens langs bij ons magazijn en ontdek ons ruim aanbod aan sauna’s. Ons deskundig team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wat je krijgt

  • Verlichting van pijn: Een sauna kan helpen bij het verlichten van pijn in de gewrichten en spieren, waardoor het een ideale manier is om te ontspannen na een zware training of een lange werkdag.

  • Verbeterde bloedcirculatie: De warmte van een sauna verhoogt de bloedcirculatie en kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk. Dit kan op zijn beurt leiden tot een verbeterde cardiovasculaire gezondheid en een betere algemene gezondheid.

  • Reiniging van de huid: Het zweten in de sauna kan helpen bij het openen van poriën en het verwijderen van onzuiverheden uit de huid. Dit kan leiden tot een gezondere huid en een frissere uitstraling.

  • Vermindering van stress: Een sauna kan helpen bij het verminderen van stress en spanning in het lichaam. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en depressie door de productie van endorfines te verhogen.

  • Verbetering van het immuunsysteem: Door regelmatig gebruik van de sauna kan het immuunsysteem worden versterkt, waardoor het lichaam beter in staat is om ziekten en infecties te bestrijden.

  • Ontspanning en rust: Het nemen van een sauna kan helpen bij het verlichten van spanning in het lichaam en het bevorderen van ontspanning en rust. Dit kan op zijn beurt leiden tot een betere nachtrust en algemene gezondheid.

Bel ons op +32 465 02 17 12