+32 465 02 17 12

Over ons

Welkom bij SoakinLuxury, dé plek voor de ultieme ontspanning en wellness in West-Vlaanderen. Onze passie voor jacuzzi’s begon jaren geleden toen we zelf op zoek waren naar een manier om te ontspannen na een lange dag. Na veel zoeken en vergelijken, realiseerden we ons dat er een grote behoefte was aan betaalbare, kwalitatieve jacuzzi’s in heel vlaanderen.

Met dat in gedachten besloten we om onze eigen jacuzzi-winkel te openen, waar we ons richten op het aanbieden van hoogwaardige jacuzzi’s tegen eerlijke prijzen. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we sindsdien 100e klanten hebben geholpen om de perfecte jacuzzi voor hun behoeften te vinden.

Bij SoakinLuxury zijn we gepassioneerd over het bieden van de beste service en ondersteuning aan onze klanten. We geloven dat het vinden van de juiste jacuzzi niet alleen gaat om het vinden van het perfecte product, maar ook om het bieden van een geweldige klantervaring. We zijn er trots op dat we onze klanten helpen om hun droomjacuzzi te vinden, en dat we hen ondersteunen bij elke stap van het proces, van het plaatsen van de jacuzzi tot installeren tot de eerste plons.

Onze showroom, gelegen in West-Vlaanderen, biedt een ruime selectie van verschillende jacuzzi’s van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een compacte jacuzzi voor uw terras, of juist een grotere jacuzzi voor uw hele gezin, we hebben voor elk wat wils.

We begrijpen dat het kopen van een jacuzzi een investering is, en daarom bieden we alleen de beste merken en materialen aan. Al onze jacuzzi’s zijn grondig geïnspecteerd en getest voordat we ze aanbieden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een product van hoge kwaliteit krijgt.

Wij specialiseren ons vooral in 2ehands jacuzzi’s omdat we geloven in duurzaamheid en het hergebruiken van producten. Het is ook een geweldige manier om mensen een betaalbaar alternatief te bieden voor het kopen van een gloednieuwe jacuzzi. Door de aankoop van gebruikte jacuzzi’s te stimuleren, willen we ook bijdragen aan het verminderen van afval en het verminderen van de impact op het milieu. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat alle gebruikte jacuzzi’s die we verkopen grondig worden gereinigd, gedesinfecteerd en gerepareerd voordat ze worden doorverkocht. Zo kan onze klanten een jacuzzi van topkwaliteit kopen die nog jaren meegaat. Een jacuzzi koop je voor het leven, dus waarom niet een gebruikte een 2e leven in blazen?

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze showroom in West-Vlaanderen en u te helpen bij het vinden van de perfecte jacuzzi voor uw behoeften.

Elske Van den Berghe

“De installatie was eenvoudig en het personeel was zeer professioneel en behulpzaam. Ik geniet van elke minuut die ik doorbreng in mijn jacuzzi en het is de perfecte manier om te ontspannen na een drukke dag op het werk. De kwaliteit van de jacuzzi is geweldig en ik weet zeker dat ik er jarenlang van zal genieten. Ik zou SoakinLuxury zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de beste jacuzzi-ervaring!”

Pieter-Jan De Clercq

“Als fervente jacuzzi-liefhebbers waren we op zoek naar een zaak die ons kon voorzien van kwalitatieve jacuzzi’s. Toen we bij SoakinLuxury binnenstapten, voelden we ons meteen op ons gemak door de warme en gastvrije sfeer. De verkoper nam uitgebreid de tijd om ons te adviseren en onze vragen te beantwoorden. Uiteindelijk hebben we een prachtige jacuzzi gevonden die perfect past bij ons terras en onze wensen. Het hele aankoopproces verliep vlot en professioneel. We zijn enorm tevreden met onze aankoop en kunnen SoakinLuxury alleen maar aanraden aan iedereen die op zoek is naar een topkwaliteit jacuzzi en uitstekende service!”

Carmen Garcia

“Ik was op zoek naar een jacuzzi van hoge kwaliteit en kwam terecht bij SoakinLuxury. Ik was meteen onder de indruk van hun uitgebreide assortiment en professionele service. Hun deskundige team hielp me bij het kiezen van de juiste jacuzzi voor mijn behoeften en zorgde voor een snelle en efficiënte installatie.”